Ce facem dupa ce am inregistrat un domeniu?

Dupa ce domeniul a fost inregistrat, trebuie conceput un plan avand in vedere aspectulul si design-ul website-ului si evident setarea unei adrese de email.

Unul dintre cei mai importanti pasi dupa rezervarea domeniului este construirea site-ului. In acest pas totul incepe sa prinda contur si toate eforturile depuse pana in acest moment vor fi evidentiate.

Unii provideri de hosting ofera anumite instrumente ajutatoare, precum este Softaculous, care ajuta la instalarea unui CMS(content management system) fara a mai fi nevoie de un kit de instalare. Astfel de instrumente pot fi simple de utilizat in instalarea CMS-ului dorit sau pot fi mai complicate, insa cu putin exercitiu si cu ajutorul tutorialelor, construirea un website nu trebuie sa fie un lucru dificil.

Design-ul site-ului depinde de anumiti factori, precum:
– Care este scopul website-ului? Ce vor face vizitatorii pe acest site?
– Daca este un site dedicat unui anumit business, vor fi descrise activitatiile companiei, daca business-ul respectiv produce sau doar vinde produse? Produsele respective vor fi vandute prin intermediul acestui site?
– Care este scopul companiei? Care este perceptia pe care website-ul o va oferii companiei?
– Cat de mult ajuta site-ul in campaniile de marketing? Ar trebui sa fie asemenea unei material printat(ex.:brosura, etc.)? Sau se doreste sa fie un site interactiv?

Poate mai presus de dorinta de rezervarea unui domeniu in crearea unui website, este si crearea unei adrese de email. Un business este cu mult mai credibil si profesional daca toti angajatii companiei au o adresa de mail personalizata. Modul in se poate crea o adresa de email depinde de providerul de hosting si pachetul de hosting ales. In functie de pachetul de hosting ales, se permite crearea unui anumit numar de adrese de email.

In momentul in care se creaza adrese de email pentru angajatii companiei, trebuie tinut cont de un anume sablon constant pentru a oferi o stabilitate adreselor de email din cadrul companiei. Chiar daca ne gandim ca nu este un aspect important, clientii observa aceste mici detalii care denota profesionalism.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *