Poll Hostivision

HostVision este compania care pune pe primul loc clientii sai si lucreaza in permanenta la imbunatatirea relatiei cu acestia, drept urmare feedbackul primit este foarte important. Din acest considerent am implementat un Poll pentru a va permite sa va exprimati parerea cu privire la serviciile oferite. Poll-ul are rolul de a vota viitoare functionalitati/servicii Hostvision. In urma voturilor, echipa Hostvision va evalua rezultatele poll-urilor respective si va veni cu o metoda de implementare a sugestiilor clientilor.

In contul de client regasiti sectiunea dedicata Poll-ului de unde puteti vota si vizualiza Poll-urile anterioare, dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos:

 

 

Pentru a sugera un alt poll, se poate deschide un ticket din contul de client sau sa trimiteti un mail la contact@hostvision.ro cu detaliile poll-ului, iar cererea respectiva va fi evaluata. 

Hostvision a mai pus la dispozitie clientilor un modul de feedback, numit NPS (Net Promoter Score). Pentru mai multe detalii despre NPS, va rog sa accesati link-ul urmator: Hostvision NPS

One comment

  1. Pingback: HostVision BlogNPS (Gradul de satisfactie a clientilor HostVision) - HostVision Blog

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *